ULTIMĂ ORĂ! Petruț, copilul dispărut din Constanța a fost găsit la 200 de kilometri de casă

Copilul de numai 12 ani dat dispărut în Constanța a fost găsit. Mare le-a fost șocul polițiștilor, dar și familiei micuțului, atunci când acesta a fost găsit la aproape 200 de kilometri de casă, în Brăila.

Author: G.S. duminică 10 februarie 2019 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Minorul de numai 12 ani ce fusese dat dispărut în Constanța a fost găsit în Brăila. Copilul rătăcea pe străzi de unul singur și i-a spus unui localnic că este originar din Constanța. Acesta a lertat autoritățile, iar copilul a ajuns în siguranță, la familia lui.

Pentru moment, nu se știe cum anume a reușit băiețelul să ajungă la aproximativ 200 de kilometri de casă, dar, din fericire, nu este rănit și se află

într-o stare bună.

Când și-a dat seama că băiețelul lipsește, mama lui a lansat un apel disperat pe rețele sociale și roagă pe orice l-a văzut să sune la 112. Ciprian-Petruț Asăvoaia a dispărut ieri de acasă.

"Vă rog ajutați-mă, sunt disperată! Băiatul meu Asăvoaia Petruț- Ciprian în vârstă de 12 ani a dispărut de acasă de ieri. Vă rog dacă îl vedeți să sunați la nr de telefon 0720317206 sau la cea mai apropiată secție de poliție. Vă rog distribuiți", scria femeia, pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si