Ultima ora! Pistolul furat de la jandarmerita agresata la protest a fost gasit!
Actual

Ultima ora! Pistolul furat de la jandarmerita agresata la protest a fost gasit!

M.C.B.
20 aug 2018

Pistolul care a fost furat de la jandarmerita agresata in timpul protestului din 10 august a fost gasit luni seara, a anuntat Politia Capitalei.

Politia Capitalei precizeaza, intr-un comunicat, ca pistolul a fost gasit pe raza judetului Ilfov. Pistolul care a fost furat de la jandarmerita agresata in timpul protestului din 10 august a fost gasit luni seara, a anuntat Politia Capitalei.

 

 

Citeste si: Sotia protestatarului care a murit in spital a rupt tacerea. Femeia este distrusa: "A inhalat gaz. I-a dat sangele pe gura si pe nas"

"Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este împuternicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: ​ In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, împreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, în urma cu putin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti", se arata in comunicat.

"In urma activitatilor continue desfasurate de PTB si DGPMB, s-a reusit in urma cu scurt timp recuperarea pistolului sustras in seara de 10 august de la jandarmul agresat", anunta purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

La protestul diasporei din 10 august, in jurul orei 23.00, o femeie jandarm a fost agresata de persoane violente aflate in Piata Victoriei, printre manifestanti, fiind salvata de protestatari. In timpul agresiunii, arma femeii a fost sustrasa.

Sursa: observator.tv 

viewscnt
TAGURI: pistol, jandarmerita

Urmareste-ne pe Facebook