137.000 de candidaţi au susţinut ultima probă a Bacalaureatului. 6.000 au fost absenţi, din care 56 în izolare şi 6 în spital

Peste 137.000 de candidaţi au susţinut, joi, ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului şi specializării. Aproape 6.000 de elevi au fost absenţi, din care 56 sunt în izolare şi 6 în spital sau în carantină. Totodată, doi candidaţi au avut temperatura peste 37,3.

G.B., joi 25 iunie 2020 , 17:10

ultima probă a Bacalaureatului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit Ministerului Educaţiei, joi s-a desfăşurat ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat – E)d): proba la alegere a profilului şi specializării.

”Dintre cei 143.323 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea probei scrise la una dintre cele 10 discipline (Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie), s-au prezentat 137.340

de candidaţi. 5.924 de candidaţi au absentat, dintre aceştia 56 fiind în izolare şi 6 spitalizaţi/în carantină”, a transmis MEC.

137.000 de candidaţi au susţinut ultima probă a Bacalaureatului. 6.000 au fost absenţi, din care 56 în izolare şi 6 în spital

Doi candidaţi au avut temperatura peste 37.3̊ C şi vor susţine examenul în etapa specială, programată în 8 iulie.

Pentru fraudă sau tentativă de fraudă au fost eliminaţi 59 de candidaţi.

ultima probă a Bacalaureatului

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate aici, la ora 15:00, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Citeste si: Jojo a suferit un accident cumplit. Ce s-a întâmplat cu actrița? „Am leșinat, am căzut și...”

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 30 iunie, până la ora 12.00. Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Citeste si: Tătaru, despre adoptarea moţiunii împotriva sa: Un vot politic rămâne un vot politic

Citeste si: Creştere alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus în România

Citeste si: Ce se întâmplă după 1 iulie în România? Anunţul făcut de Nelu Tătaru

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în 30 iunie, în intervalul orar 16:00- 19:00, şi în 1 iulie, în intervalul orar 8:00- 12:00.

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunţate în 5 iulie.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM pentru duminică, 16 mai 2021. Vreme instabila in aproape toata tara!... Prognoza meteo ANM pentru duminică, 16 mai 2021. Vreme instabila in aproape toata tara! Meteorologii anunta ploi, descarcari electrice si chiar intensificari ale vantului!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si