Elevii din întreaga țară așteaptă cu nerăbdare începutul vacanței de vară. Iată când începe!

În 2024, vacanța de vară începe oficial pe 21 iunie, oferind copiilor și o bine-meritată perioadă de relaxare și distracție după un an școlar plin de provocări și realizări.

Mesaje pentru elevi în ultima zi de școală din 2024

Dragi elevi, ați ajuns la finalul unui alt an școlar plin de provocări și realizări.

Vă felicităm pentru eforturile depuse și vă dorim o vacanță de vară minunată! Să vă bucurați de fiecare moment și să reveniți cu forțe proaspete în toamnă!

Felicitări, dragi elevi! Ați demonstrat că munca grea și perseverența aduc rezultate. Bucurați-vă de vacanța care urmează și nu uitați să vă distrați, să citiți și să explorați lucruri noi!

Citește și: VIDEO "Ce m-a învățat școala? Să mă conformez, să mint”. Șefa de promoție a unui colegiu din România face praf sistemul de învățământ de la noi într-un discurs curajos

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Dragii noștri, ați reușit să treceți cu bine peste toate provocările acestui an școlar. Meritați cu prisosință această vacanță. Odihniți-vă, jucați-vă și reveniți cu noi povești și experiențe frumoase!

Dragi elevi, sunteți extraordinari! Ați învățat, ați crescut și v-ați dezvoltat pe parcursul acestui an.

Vacanța de vară este momentul vostru de relaxare și aventură. Să aveți parte de multe bucurii și momente de neuitat!

Iată că ați ajuns la finalul unui alt capitol din călătoria voastră școlară. Vă felicităm pentru tot ce ați realizat și vă dorim o vacanță de vară plină de soare, râsete și amintiri frumoase!

Citește și: Ultima zi de școală pentru clasa a 8-a în 2024: Mesaje și felicitări pentru absolvenți

Mesaje pentru profesori în ultima zi de școală

Dragi profesori, vă mulțumim pentru devotamentul și pasiunea cu care ați ghidat elevii pe parcursul acestui an școlar. Bucurați-vă de o bine-meritată vacanță și încărcați-vă bateriile pentru noi provocări!

Stimați profesori, încheiem un an școlar plin de realizări datorită dedicației și profesionalismului vostru. Vă dorim o vacanță de vară relaxantă și plină de momente frumoase!

Profesorilor noștri dedicați, suntem recunoscători pentru toate lecțiile predate și pentru răbdarea arătată pe parcursul anului școlar. Vacanța de vară să vă aducă odihnă și timp de calitate alături de cei dragi!

Stimați profesori, ați fost pilonii pe care s-a sprijinit educația elevilor noștri în acest an. Vă mulțumim și vă dorim o vacanță bine-meritată, plină de relaxare și împliniri!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si