Jemima avea 13 ani atunci cand le-a spus parintilor sai ca ea isi doreste sa fie donoator de organe in cazul in care ceva rau se va intamplam cu ea. Parintii au ramas socati la auzul acestor cuvinte, in conditiile in care ei nu discutasera niciodata despre acest lucru in prezenta fiicei lor.

Citeste si: La 53 de ani de cand a putat-o, o femeie si-a donat rochia de mireasa, la care a atasat un biletel emotionant. "Aceasta rochie a fost purtata pe 6 aprilie 1963. Dupa 53 de ani suntem inca impreuna"

La cateva zile dupa ce le-a spus asta, in timp ce pregatea petrecerea aniversara a mamei sale, Jemima s-a prabusit din senin. Ea si-a pierdut cunostinta, iar parintii au dus-o de urgenta la spital. Medicii le-au spus ca fetita de 13 ani a suferit o hemoragie cerebrala si ca nu mai este nimic de facut pentru copila. Devastati de durere, parintii si-au amintit ce le-a spus Jemima in uma cu catev azile si anume ca vrea sa fie donator de organe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Organele copilei au ajuns la 8 persoane care au primit o noua sansa la viata, scrie New York Post.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si