Orion Krause (22 de ani) a aparut dezbracat si plin de sange la usa vecinilor sai. Tanarul, student la Conservatorul din Ohio, le-a marturistit acestora fapta sa. "Mi-am ucis mama si bunicii...am nevoie de niste calmante!", le-a spus baiatul vecinilor sai.

Citeste si: "Mami e moarta in cabina de dus, poti sa ai grija de noi?" Un baietel de 5 ani si-a luat surioara in brate si a cerut ajutorul vecinilor

Acestia au sunat imediat la numarul de urgenta, iar mai multi politisti au ajuns la locuinta lui Orion. Patru persoane zaceau fara suflare in casa. Mama tanarului, bunicii materni si ingrijitoarea acestora au fost ucisi. Conform primelor incestigati, acestia au decedat in urma loviturilor primite.
Incidentul a avut loc vineri, iar pana in acest moment nu se stie ce l-a determinat pe tanarul de 22 de ani sa comita masacrul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit vecinilor, acesta avea ochii rosii cand a venit la usa lor sa ceara calmante.
O ancheta este in curs de desfasurare in acest caz. Apopiatii familiei sunt socati si l-au descris pe Orion ca fiind un muzician extrem de talentat care nu a avut pana acum nicio problema cu legea, scrie Daily Mail. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si