Prințul Harry a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Reginei a II-a a Marii Britanii, înainte să se stingă din viață.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022, iar la câteva momente după, Prințul Harry i-a șoptit câteva vorbe.

Citește și: Fotograful Reginei Elisabeta a II-a, dezvăluiri despre complexul fizic al monarhului. „Nu-i plăceau...”

Acesta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte: „speră că va fi fericită”.
De asemenea, el i-a mai spus că „o admiră pentru că și-a îndeplinit îndatoririle până la sfârșit”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

Mesaje de dincolo ar fi primit prințul Harry de la mama sa, prințesa Diana. Aceasta este una dintre dezvăluirile pe care Harry le face în cartea sa, „Spare” (Rezerva).

Citește și: Detalii despre cartea de memorii a prințului Harry, „Spare”. Ce semnifică numele ales și când va apărea volumul

„  Trăiești viața pe care ea nu a putut să o trăiască. Trăiești viața pe care ea și-a dorit-o pentru tine  ”, i-ar fi spus femeia, despre care Harry spune că are puteri supranaturale, dar nu o numește vrăjitoare sau medium.

Citește și: Ruptura dintre Harry și tatăl său, Regele Charles al III-lea. De ce nu a participat prințul la cina de după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Harry povestește că a simțit o energie în prezența femeii, care i-a mai spus că răspunsurile întrebările sale vor veni cu timpul. Episodul în care povestește întâmplarea apare spre sfârșitul cărții de 400 de pagini, în contextul relatării despre căsătoria sa cu Meghan Markle și relațiile tensionate cu familia regală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si