Ultimele imagini din autocarul “mortii”! Cu cateva minute inainte de accident tinerii se distrau si-si faceau fotografii

Vineri, la pranz, un autocar cu tineri din Iasi, care se duceau la un festival la Arad, a derapat pe o sosea din Brasov si apoi s-a rasturnat. Patru dintre cei din masina, printre care si soferul, au murit pe loc, striviti intre masina si parapetele de beton care despartea benzile de circulatie.

Editor: Alexandra Chiric Author: C.L. duminică 19 iunie 2016 , 22:13

In accidentul de autocar de vineri si-au pierdut viata patru persoane
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dintre cei 28 de ocupanti ai masinii, patru au murit pe loc, doi sunt raniti grav, iar alti  zece sunt internati in diverse spitale din tara. In autocarul “griazei” se aflau tineri de la Palatul Copiilor din Iasi, membri ansambului folcloric Hora, care se indreptau spre un festival de la Arad.

In autocar, alaturi de tinerii cu varste intre 12 si 18 ani se aflau profesorii si coregrafii lor.
Ansamblul Hora din Iasi
Ansamblul Hora din Iasi

Autocarul plecase din Iasi, vineri la 5 dimineata, iar la pranz, chiar inainte de accident oprisera la un popas din Brasov unde mancasera. Atunci, soferul care condusese din Iasi a facut schimb cu rezerva sa, care se presupunea ca era odihnit. A fost cel care, cateva minute mai tarziu, intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului, masina s-a izbit de parapeti si apoi s-a rasturnat. In timpul calatorie, cu putin timp inainte de clipa fatidica, tinerii din autocar se distrau si se fotografiau, asteptand cu nerbdare sa ajunga la destinatie.

Una dintre tinere, Alexandra, care era coregrafa ansamblului, a si postat cateva fotografii pe pagina ei de socializare. Sunt ultimele imagini inainte de tragedie!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si