VIDEO | Ultimul mesaj pe care l-a lăsat Cristian fostei sale soții, înainte de a-și pune capăt zilelor. ,,Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Evenimentele petrecute pe parcursul ultimilor ani: divorțul, o iubire plină de provocări, dar și un copil abandonat, l-au determinat pe Cristian să ia o decizie radicală cu viața sa.

Author: Alexandra Bercea sâmbătă 18 martie 2023 , 12:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acum un an, Cristian i-a scris fiului său, Ștefi, un mesaj de rămas bun. În scrisoare, acesta i-a spus faptul că îi pare rău pentru că nu a fost un tată

bun, dar îl va proteja și va avea grijă de el din cer.

Ultimul mesaj pe care l-a lăsat Cristian fostei sale soții, înainte de a-și pune capăt zilelor. ,,Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Ultimul mesaj pe care l-a lăsat Cristian fostei sale soții, înainte de a-și pune capăt zilelor. ,,Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Cristian a susținut că a avut contul spart

Atunci când au citit mesajul directorului de școală din Tecuci, toți oamenii s-au panicat și au început să îl caute. Cristian a decis să se reîntoarcă, mărturisind că a avut contul spart și altă persoană a postat acel mesaj.

„Când vei citi acest mesaj...nu voi mai fi''

Aceasta a reprezentat doar o amânare. Vineri, în jurul orei 18:00, Cristian a ales să își pună capăt zilelor.

A intrat din plin într-un TIR, din sens opus, pe Drumul Morții, E85. Moartea sa a fost premeditată, potrivit ultimului mesaj trimis fostei sale soții și mamei copilului său.

Citeste si: Ce părere are Maria Cârneci, de fapt, despre soția fiului ei: „Nu o consider noră”. Cântăreața a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Citește și: O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor, la șapte ani după ce și soțul ei s-a sinucis

„Când vei citi acest mesaj...nu voi mai fi...vei afla că am făcut accident cu un TIR...Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo...tati e un înger care îi va veghea de sus....Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva....nu m-am împăcat niciodată cu asta....ultimii 2 ani au fost groaznici ....fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă...fără o familie ...da...Acea femeie m-a omorât cu adevărat ...ţi-am lăsat toţi banii meransferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru Ştefi...să nu ştie nimeni....atât mai am...să te desurci o perioadă cu Ştefi...nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani...merita un om care să îi fie alături zi de zi...am pierdut multe momente când puteam fi lângă el...am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine...el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta...ai grijă de puiul nostru...am încredere în Cosmin că va fi lângă voi...te iubesc Ştefi.   Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”.

Acesta nu a mai putut fi salvat, fiind ultimul său drum în viață.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si