Umilinta si bataie de joc intr-un spital din Sighetu Marmatiei. Mobilier plin de rugina, bai murdare si lengerii mizerabile. Ce are de spus managerul spitalului

Cata vreme vor mai fi umiliti bolnavii din spitalele de stat? Sotul unei femei internata in spitalul din Sighetu Marmatiei a filmat conditiile cumplite: mobilier plin de rugina, bai murdare si lenjerii mizerabile. Managerul institutiei recunoaste problemele si ne ofera explicatii.

Webeditor: V.P. Author: A.L. luni 17 iulie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Numai tintuit la pat sa nu fii in acest spital din Sighetul Marmatiei, unde timpul pare c-a stat in loc. Cladirea, veche de peste 100 de ani, seamana cu o hala uriasa, unde-si duc amarul bietii pacienti. Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere.

Femeia care a stat doar cateva zile internata aici povesteste prin ce calvar a trecut. A venit pentru o cadere de calciu, insa medicii au internat-o pe sectia de psihiatrie, care arata exact ca-n imaginile filmate de sotul ei.

Dunca Daniel Radu-manger spital:

„Avem multe sectii in care e asa, am reusit sa reabilitam compoartimentul de primiri urgente, obstetrica ginecologia, departamentul de oncologie. Saloanele respective si sectia respectiva bineinteles ca vor intra in renovare"

Managerul spitalului a recunoscut imaginile revoltatoare si  ne-a facut chiar si  un tur al institutiei. 

Exista insa, in acelasi spital si sectii care arata a secolul in care traim. Baile sunt moderne si sclipesc de curatenie, usile sunt schimbate si mobilierul e nou-nout- exact cum ar trebui sa fie.

Pentru ca saloanele macabre sa fie renovate este nevoie de cel putin 2 milioane de euro.

Managerul spera sa faca rost de toti banii, pentru ca lucrarile de modernizare sa inceapa in toamna.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si