Un accident grav a avut loc la ieșirea din Buzău, pe E85. Martorii spun că accidentul s-a produs din cauza unei căruțe care circula neregulamentar.

Citeste si: Familia moartă în accidentul din Neamț fusese în pelerinaj la Sfânta Parascheva

Impactul a fost puternic, iar bucăți din mașini au zburat la zeci de metri distanță. Unul dintre șoferia fost grav rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident rutier, în județul Giurgiu. S-au înregistrat două victime

Familia moartă în accidentul din Neamț fusese în pelerinaj la Sfânta Parascheva

Victimele accidentului din Neamț, soldat cu patru morți și doi răniți, se întorceau din pelerinaj la Sfânta Parascheva și mergeau către casă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Din primele cercetări, a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din Prahova. În urma evenimentului, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov“,  a transmis IPJ Neamț.

Citeste si:  Accident rutier dezastruos: o copilă de 13 ani a murit

Accident rutier dezastruos: o copilă de 13 ani a murit

Un accident rutier cumplit a avut loc în Neamț, în această dimineață. O minoră, în vârstă de 13 ani, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină.

Tragedia s-a petrecut miercuri dimineață,  în jurul orei 07:30, atunci când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15D, în localitatea Turturești.

Citește si:  Tragedie în Bistrița-Năsăud: un tânăr motociclist și-a pierdut viața într-un accident

Deși medicii de pe ambulanță au încercat zeci de minute să-i repornească inima prin manevre de resuscitare, din păcate, nu au mai reușit și au fost nevoiți sa declare decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si