Anuntul a fost facut de scenaristul David Simon pe platforma de socializare Twitter, acesta spunand despre Cathey ca a fost „cel mai incantator om” si ca „amintirea lui este o binecuvantare”. Actorul ar fi suferit de cancer pulmonar.

in 2015, Cathey a fost recompensat cu un premiu Primetime Emmy pentru interpretarea rolului Freddy Hayes in serialul „House of Cards”.

in drama „The Wire”, al carei scenariu a fost scris de Simon, Cathey a interpretat rolul Norman Wilson.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Reg E. Cathey s-a mai remarcat in serialul HBO „Oz”, creat de Tom Fontana, show in care a interpretat rolul Martin Querns.

Cel mai recent, Cathey a aparut in serialul „Outcast” al Cinemax si in productia HBO „The Immortal Life of Henrietta Lacks”.

„Suntem devastati de moartea prietenului nostru si colegului din «House of Cards». Reg a fost cel mai amabil om, cel mai generos actor, un adevarat gentleman”, a transmis Netflix, vineri, pentru The Hollywood Reporter.

Cunoscut pentru vocea sa de bariton, Cathey l-a interpretat

si pe doctorul Franklin Storm in „The Fantastic Four” (2015), si a mai aparut in filme precum „Born on the Fourth of July” (1989), „What About Bob?” (1991), „Clear and Present Danger” (1994), „Seven” (1995), „Tank Girl” (1995), „American Psycho” (2000) si „Pootie Tang” (2001).

in televiziune, actorul a mai aparut in miniseria „The Corner”, in care a interpretat un dependent de droguri, „Star Trek: The Next Generation”, „Homicide: Life on the Street” si „Grimm”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si