Un autoturism a izbit un tânăr pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț. Acesta nu frânase la timp, iar momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Citeste si: Trafic blocat la ieșirea din Otopeni spre Balotești din cauza unui accident

În filmare se observă cum un camion de pe banda întâi oprește pentru a acorda prioritate pietonului care circula regulamentar, pe lângă bicicleta sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Accident în lanț cu 60 de mașini

Șoferul autoturismului nu a făcut același lucru, venind de pe banda a doua, iar adolescentul a fost lovit. Victima a fost transportată la o unitate medicală chiar de cel care l-a lovit, însă nu a suferit răni grave. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar nu consumase alcool în momentul accidentului.

O fată de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un tânăr de 18 ani

O fată de 15 ani a fost grav rănită astăzi pe o trecere de pietoni. Cel care se afla la volanul mașinii, un tânăr de 18 ani, a fugit de la locul accidentului.

Citeste si: VIDEO- Accident de motocicletă în Craiova. Un tânăr a scăpat ca prin minune după ce un șofer de 75 de ani a schimbat brusc banda, fără să se asigure

Accidentul a avut loc în orașul Ardud din județul Satu Mare. Minora a fost spulberată pe o trecere de pietoni din oraș, iar cel care a produs accidentul a părăsit locul faptei.
„La data de 09 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului”, au declarat reprezentanții Poliției, citați de Gândul.ro.

Citeste si: Povestea cu final tragic a lui Dragoș, un polițist în vârstă de 24 de ani. Tânărul din Harghita s-a stins din viață într-un accident rutier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si