Un an de inchisoare, atat a primit italianul care a trecut cu masina peste iubita romanca. Ionela a fost zdrobita de rotile autovehiculului

Un an si zece luni de inchisoare cu suspendarea condiţionata a pedepsei. Aceasta a fost decizia Tribunalului din Siena in privinţa zidarului Andrea di Marco, de 41 de ani, care in noiembrie anul trecut si-a ucis prietena dansatoare, Ionela Raluca Sandu, in faţa localului de noapte Strolla din Poggibonsi (Siena), trecand peste corpul sau cu roata camionetei de lucru.

A.S., vineri 28 iulie 2017 , 10:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Initial s-a crezut ca este vorba de un omor voluntar, consecinta a tensiunilor in cuplu, insa apoi in timp, reconstituind dinamica faptelor si datorita unor numeroase expertize tehnice, s-a stabilit ca a fost vorba de un accident.

Apararea a obţinut judecata cu procedura simplificata.

Procurorul a cerut o pedeapsa de 4 ani si jumatate insa judecatorul a recunoscut concursul de conduita: ambii erau foarte beţi in acea seara si se pare ca femeia a cazut sau a coborat din furgoneta fara ca soferul sa-si dea seama, asa cum nu si-a dat seama ca i-a zdrobit toracele cu roata posterioara a vehiculului scrie gazetaroamneasca.com.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si