Caz șocant în Buzău. Un angajat al ambulaneței a fost înjunghat de un pacient. Agresorul a ajuns în arest, iar victima la spital. Incidentul s-a petrecut de Ziua Națională.

Citește și: Scene șocante la Târgoviște. Un bărbat a fost ucis în bătaie într-o piață publică, în urma unui conflict spontan

Bărbatul se simțea rău, iar ambulanța a fost chemată la o adresă din Râmnicu Sărat. Când se pregăteau să îi acorde primul ajutor, un bărbat a început să le reproșeze celor de pe ambulanță că nu oferă destul de rapid primul

ajutor. Nervos, acesta a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe ambulanțier în picior. Asistenta medicală a sunat la 112. Bărbatul de 65 de ani a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie cercetat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a fost bătută, dezbrăcată și umilită de o vecină. Aceasta ar fi avut o aventură cu soțul ei

Scene șocante la Târgoviște. Un bărbat a fost ucis în bătaie într-o piață publică, în urma unui conflict spontan

Potrivit IPJ Dâmbovița, un bărbat a fost omorât într-o piață din Târgoviște. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit spontan.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, „din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând”. 

Citește și:  Accident în parcarea unui mall din București. Patru mașini au fost implicate

"Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând", precizează IPJ Dâmboviţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si