Un angajat din administratia Pietei Sibiu a oferit un spectacol in plina zi. Si-a dat pantalonii jos in vazul tuturor

S- a enervat atat de tare, incat nu a mai rezistat si si-a dat pantalonii jos in vazul tuturor. Este vorba despre un angajat de la societatea care administreaza pietele din Sibiu. Barbatul a oferit un adevarat spectacol in plina zi.

Author: A.L. luni 10 iulie 2017 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In rolul dansatoarei cu miscari lascive e un angajat de la societatea care administreaza pietele din Sibiu! Intr-un acces de furie, barbatul cu vesta reflectorizanta insarcinat cu ordinea si disciplina la targul de masini, a tinut sa-l taxeze pe unul dintre soferi cum stie el mai bine!

Barbatul e din cale afara de furios pe soferul care a parcat, se pare, intr-un loc nepermis si care acum il filmeaza! Asa ca ii ofera o imagine de neuitat...

Isi da pantalonii jos si isi lasa la vedere izmenele in dungi! Spectatori la show-ul jenant, barbatii din fundal se amuza copios! Daca aveti insa senzatia ca angajatul primariei a depasit masura, ei bine, inca n-ati vazut inca nimic!

Chiar daca s-a racorit in vazul tuturor, angajatul va trebui acum sa dea explicatii in fata comisiei de disciplina!

Teodor Birt, director piete Sibiu- "Indiferent ce s-a intamplat acolo, nu avea voie sa aiba acest comportament 01.31+ 00.25 Eu personal nu exclud nici varianta desfacerii contractului de munca avand in vedere ca acest incident nu avea voie sa se intample. Imi pare rau, regret. Din punctul meu de vedere atitudinea a fost total necorespunzatoare astfel incat masurile pe care le vom lua vor fi in consecinta"

Barbatul in izmene lucreaza la societatea care administreaza pietele de peste 15 ani si nu a mai avut probleme niciodata. Barbatul agresat a depus o plangere la politie.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si