Un asistent de la medicina legala, acuzat de luare de mita, a fost reangajat pe acelasi post
Actual

Un asistent de la medicina legala, acuzat de luare de mita, a fost reangajat pe acelasi post

I. I.
7 dec 2017

Asistentul de la medicină legală, acuzat că anul trecut ar fi cerut şpagă o mie de lei unei mame pentru autopsia fetiţei sale, a fost reangajat pe acelasi post, la Spitalul Judetean Constanta. Asta deşi omul este trimis în judecată pentru că ar fi luat mita în repetate rânduri, ba chiar a stat o bună perioadă în arest.

Cum îşi îndeplineşte acum obligaţiile de serviciu bărbatul, aflaţi  într-un reportaj filmat şi cu o camera ascunsă.

"Tu l-ai pus intr-un sicriu, imbracat, tot, nu? Acum se ocupa matusa mea Nu vrei sa te ajute cineva sa termini mai repede? Exista posibilitatea? Da. Stati sa trec numarul de telefon. Hai afara", se aude vocea barbatului, filmat cu camera ascunsa.

In soapta se fac negocierile la Institutul de medicina legala din Constanta. Ne sare in ajutor acelasi angajat care anul trecut i-ar fi cerut unei mame indoliate suma de 1000 de lei pentru autopsia fiicei.  Copila murise pe intai decembrie anul trecut, iar individul n-ar fi vrut sa vina pe gratis la munca, in zi libera de la stat.

Acum, la un an de la scandalul urias,  acest  asistent  trimis deja in judecata,  a fost reangajat la Spitalul Judetean Constanta pe acelasi post de pe care ar fi cerut spagi in nenumarate randuri. Reporterul Kanal D, care pretinde ca i-a murit bunicul , descopera ca individul  ne trimite pentru sicriu la un prieten de-al lui. Este atat de grabit sa faca legaturile, incat vorbeste la doua telefoane deodata.

Presedintele consiliului judetean Constanta, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean, nici nu stia ca acest individ a fost reangajat pe acelasi post.  A convocat o sedinta de urgenta si a luat imediat masuri.

L-am anuntat pe asistentul de la medicina legala ca a fost filmat cu o camera ascunsa, iar el ne-a anuntat ca a facut o plangere pe numele reporterului Kanal D. Despre faptul ca este din nou, pe aceeasi functie si ca intermediaza afaceri intre apropiatii sai si clienti,  nu a comentat nimic. In timp ce individul si-a reluat viata, parintii si bunicii fetei de 12 ani, mutilata postmortem de acest asistent, plang de dorul copilei.

Anul trecut, micuta Roxana Maria a cazut in gol de la etajul 5 al unui bloc aflat in constructii. Firma acuzata ca nu si-a imprejmuit cladirea a fost trimisa in judecata, iar ieri a fost primul termen pe fond.

Ramane de vazut daca persoanele implicate in mortea tragica a copilei vor fi gasite vinovate.

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook