Colegii săi au dezvăluit motivul care l-ar fi determinat să facă acest gest.

Asistentul medical s-a aruncat în gol de la etajul patru

Bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al imobilului în care locuia, iar în prezent starea lui este critică.

Citește și: Un tânăr din Constanța, reținut în timp ce vindea droguri

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul a ingerat detartrant, o substanță extrem de periculoasă pentru organism.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, chiar acolo unde activează ca asistent medical și se află sub supravegherea medicilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, anumite surse din cadrul spitalului au declarat faptul că asistentul se confrunta cu o decepție, care ar fi cauzată, în principal, de problemele cu care se confrunta bărbatul la locul de muncă.

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce anume l-a determinat pe bărbatul de 35 de ani să acționeze în acest fel, transmite  ziarulincomod.ro.

Moarte suspectă la Spitalul Județean din Giurgiu. Un bărbat a fost găsit plin de sânge

O moarte șocantă s-a înregistrat într-un spital din România. Este vorba despre un pacient internat pe secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu. Bărbatul suferea de Covid-19, dar avea și alte probleme de sănătate.

Tragedia s-ar fi petrecut   ieri dimineață. Potrivit unor surse, pacientul suferea de Covid, dar şi de mai multe complicații, motiv pentru care se afla internat pe secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Citește și: O româncă din Italia a fost dată în judecată de către iubitul său după ce i-a împrumutat bani

La un moment dat, cadrele medicale l-au observat pe bărbat plin de sânge şi au dat alarma. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a decedat.

Secția spitalului a fost împânzită imediat de criminalişti şi polițişti. Oamenii legii au adunat probe şi au discutat cu cadrele medicale pentru a încerca să pună cap la cap desfășurarea tragicului eveniment.

Potrivit surselor Breaking News Giurgiu, bărbatul şi-ar fi provocat o rană mortală cu ajutorul unui cuțit pe care l-ar fi avut în bagajul cu care venise în spital.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si