Un asistent medical este anchetat dupa ce ar fi batut o bolnava cu nevoi speciale - Incidentul s-a petrecut in judetul Vrancea

Un asistent medical a fost suspendat din activitate si cercetat de politie dupa ce ar fi batut o pacienta. Incidentul s-a petrecut la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Odobesti, iar pacienta era o femeie cu nevoi speciale.

C.I.P., luni 25 septembrie 2017 , 16:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politia ancheteaza acest caz dupa ce au primit o sesizare de la Directia de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului, institutie care a decis sa il suspende pe asistent.

"Beneficiara va fi insotita la Serviciul de Medicina Legala Vrancea pentru eliberarea unui certificat medical constatator si va fi evaluata medico-pshio-social pentru reabilitarea acesteia. De asemenea, am demarat procedura cercetarii disciplinare prealabile a salariatului si pana la finalizarea actiunilor vom proceda la suspendarea contractului individual de munca, ca urmare a plangerii penale formulate impotriva acestuia de catre angajator", se arata intr-un comunicat al celor de la DGASPC Vrancea. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si