Un autobuz plin cu calatori a luat foc in mers pe DN 19, in judetul Bihor.

Un autobuz in care se aflau 17 persoane si care facea curse intre localitati din judetul Bihor a luat foc, vineri, in zona localitatii Diosig, in urma incendiului niciunul dintre pasageri nefiind ranit, insa autobuzul a ars in intregime.

V.P., vineri 19 mai 2017 , 18:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit inspectoratului pentru Situatii de urgenta Bihor, incendiul a izbucnit in timp ce autobuzul facea o cursa de calatori intre localitatile Sacueni si Diosig, iar focul a izbucnit in compartimentul motorului chiar in timpul mersului, scrie news.ro.

Soferul a fost cel care a observat ca din motor iese fum, a tras autobuzul pe dreapta si a evacuat toti pasagerii, astfel incât nicio persoana nu a fost ranita.

La fata locului, au fost mobilizati 14 pompieri cu autospeciale de stingerea a incendiului insa, desi au stins focul in 15 minute, autobuzul a fost avariat in intregime din cauza repeziciunii cu care s-au extins flacarile.

Din cauza incendiului, circulatia pe DN 19, in zona comunei Diosig, a fost blocat timp de câteva zeci de minute din cauza fumului dens emanat de focul izbucnit in autobuz.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si