Un autocar ii va transporta pe oameni de la punctul de lucru pentru eliberarea pasapoartelor din Pipera la cel din Piata Amzei

Prefectura Bucuresti va pune la dispozitie, incepand de joi dimineata, un autocar care sa ii transporte pe oameni de la punctul de lucru pentru eliberarea pasapoartelor din Pipera la cel din strada Amzei, in conditiile in care inca de la inceputul verii sute de oameni stau ore in sir la coada pentru depunerea actelor la sediul din Pipera, insa nu merg si la celelalte puncte de lucru din Bucuresti, a declarat, pentru News.ro, prefectul Adrian Petcu.

V.P., miercuri 16 august 2017 , 18:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prefectul de Bucuresti, Adrian Petcu, a declarat, pentru News.ro, ca joi dimineata, la 8.30, ora de incepere a programului Serviciului pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor din Pipera, in fata sediului va exista un autocar care sa ii transporte pe cei veniti sa isi depuna actele pentru obtinerea pasapoartelor la punctul de lucru din Piata Amzei, unde nu este deloc aglomerat, spre deosebire de sediul din Pipera, unde cozile sunt interminabile.

Intrebat cat timp va fi valabila aceasta masura, prefectul a spus: „Atat timp cat va fi nevoie”.

Prefectura a oferit si miercuri posibilitatea de a-i duce pe cetateni la punctul de lucru al Serviciului pentru Eliberarea Pasapoartelor de la Piata Amzei, punand la dispozitia lor cateva autoturisme.

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a declarat miercuri ca la sediul din Pipera, unde se elibereaza pasapoarte pentru cetatenii din Bucuresti si din Ilfov se creeaza aglomeratie si din cauza ca multi cetateni, inclusiv din alte judete, nu merg si la celelalte puncte de lucru din Bucuresti, respectiv Piata  Amzei nr. 13, Sector 1; str. Ion tuculescu nr. 42, Sector 3; str. Straduintei nr. 1, Sector 4 si str. Virtutii nr. 1-3, Sector 6.

”Intr-o zi normala de lucru, in sediul din Pipera se prelucreaza aproximativ 600 de cereri, in timp ce intr-un sediu de sector se prelucreaza putin peste 100 de cereri”, a subliniat Monica Dajbog la finalul intalnirii ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu seful Directiei Generale de Pasapoarte si cu prefectul Capitalei.

De asemenea, ea a anuntat ca noul sediu al Directiei de Pasapoarte va functiona, incepand de luni, in centrul comercial Plaza Romania si va prelua activitatea a trei puncte de lucru din Bucuresti, urmand sa ramana deschise ghiseele din Pipera si din Piata Amzei.
 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si