Un autoturism care circula pe autostrada A3 s-a răsturnat în afara șoselei, în cursul serii de luni, între localitățile Iernut și Chețani, județul Mureș. Traficul rutier a fost oprit complet pe sensul spre Chețani.

La locul incidentului s-au deplasat de urgență pompierii Detașamentului Târnăveni cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2, pompierii Punctului de Lucru Luduş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut, precum şi elicopterul SMURD.

Un autoturism care circula pe autostrada A3 s-a răsturnat în afara șoselei. Victimele au fost transportate la UPU Târgu Mureș

Un autoturism care circula pe autostrada A3 s-a răsturnat în afara șoselei. Victimele au fost transportate la UPU Târgu Mureș

„În accidentul rutier a fost implicat un autoturism cu doi pasageri, care a pierdut controlul şi a părăsit calea de rulare a autostrăzii, răsturnându-se. Victimele au fost evacuate de către echipajul medical de pe elicopter şi li se acordă primul ajutor calificat”, a transmis ISU Mureș.

Citește și: Două accidente rutiere, în județul Timiș, în mai puțin de 15 minute! Pompierii au intervenit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, pompierii asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor. 

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier a fost oprit în totalitate pe sensul Iernut spre Cheţani. 

Victimele au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la UPU Târgu Mureș pentru investigații suplimentare.

Circulația se desfășoară pe o banda de mers. La fața locului rămân echipajele IPJ care efectuează măsurători.

Accident rutier în comuna Șag

La nici 15 minute, ISU Timiș a intervenit, în jurul orei 17:10, pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor, în urma unui accident rutier produs pe E70, în comuna Șag.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren cu 5 persoane.

Citește și:  Prăpăd pe DN 1, în apropiere de Predeal. O șoferiță vitezomană s-a înfipt în fațada unei grădinițe, după ce a pierdut controlul volanului

În urma evenimentului, o persoană a fost evaluată medical la fața locului, suferind atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si