Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, este vorba despre un avion privat care executa curse de antrenament, iar la bord se aflau două persoane în vârstă de 22 de ani, respectiv, 25 de ani.

Citeste si: VIDEO| Trântit la pământ de polițistul local

Două persoane ușor rănite

Avionul a aterizat forţat pe un câmp în apropierea aerodromului Strejnic, iar cele două persoane prezintă câteva escoriaţii, menţionează sursa citată de Agerpres.

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În urma accidentului aerian, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice.

[Sursa foto: IPJ Prahova]

Citeste si: Un avion a zburat printre zgârie-nori, oamenii au crezut că are loc un atac terorist

Ce spune Poliția Prahova despre incident

La data de 25 septembrie, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizati despre faptul că în zona aerodromului Strejnic, un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona Centurii de Vest a municipiului Ploiești.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice.

"Cercetarile sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, împreună cu polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, pentru stabilirea cauzelor si condițiilor producerii incidentului aviatic”, precizează IPJ Prahova.

Citeste si: A căzut de 3 ori cu avionul, dar a murit într-un mod surprinzător


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si