Un avion care a decolat din Grecia cu destinatia Bucuresti a disparut de pe radare - Se presupune ca s-a prabusit - Cine se afla la bord?
Actual

Un avion care a decolat din Grecia cu destinatia Bucuresti a disparut de pe radare - Se presupune ca s-a prabusit - Cine se afla la bord?

C.I.P.
22 sep 2017

Posibil sa avem parte de o noua tragedie aviatica care implica intr-un fel sau altul tara noastra. Un avion ucrainean de mici dimensiuni, avion ce urma sa aterizeze in aceasta seara pe aeroportul Baneasa, a disparut de pe radare. Specialistii cred ca s-a prabusit.

UPDATE: Aparatul de zbor este unul de mici dimeniuni, model Flight Design CT. Are o autonomie de zbor de 2.000 de kilometri, poate sa atinga o viteza de 230 de kilometri pe ora si sa trasporte doar doi pasageri. El a fost gasit prabusit in munti, in Grecia, in apropiere de granita cu Bulgaria.  Cei doi pasageri au fost gasiti morti, anunta autoritatile

Aeronava a decolat din Alexandropolis, nordul Greciei, si urma sa ajunga in aceasta seara la Bucuresti. Avionl a disparut de pe radare cand inca se afla in spatiul aerian elen, intr-o zona muntoasa.

Din Grecia au decolat doua avioane, unul a ajuns la Bucuresti, dar pilotul a declarat ca nu stie exact unde a disparut prima aeronava.

La bordul avionului disparut erau doi oameni la bord. Autoritatile elene si cele bulgare au demarat operatiunile de cautare. Si in Romania este alerta, dar se presupune ca aeronava nu a disparut deasupra tarii noastre. 

viewscnt
TAGURI: avion, grecia, romania

Urmareste-ne pe Facebook