Un avocat a murit după 20 de ore de audieri la DIICOT

Un avocat, fost decan de barou, a murit la scurt timp după ce a stat 20 de ore în sediul DIICOT la o serie de audieri-maraton, potrivit Antena 3. Dupa ce a plecat de la audieri, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a intrat cu masina intr-un tir, pe DN 71, Targoviste-Sinaia, la intrare in orasul Pucioasa.

R.B., sâmbătă 07 decembrie 2019 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un coleg al avocatului mort a relatat că acesta a plecat printre ultimii de la DIICOT, după ce au fost zeci de martori audiați.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! A fost găsit mort în propria locuință

”Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți.

Citeste si: Actrița Shelley Morrison a murit

Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a relatat avocatul Nicolae Pană, la Antena 3.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si