Incidentul a avut loc chiar in fata magazinului pe care-l detin parintii baiatului, iar camere de supraveghere au surprins intreaga scena. In imagini se observa cum baietelul se joaca impreuna cu un prieten, iar  la un moment dat, in cadru apare un barbat care isi plimba cei trei caini- dezlegati, fara botnita. Cainele lup se repede imediat la copil. In ajutorul lui au sarit cativa trecatori. Baietelul a fost transportat de urgenta la Spitalul din Targoviste.

Din fericire, copilul este in afara oricarui pericol si a fost trimis acasa, unde continua tratatmentul. Tatal copilului l-a reclamat pe stapanul animalului pentru ca nu si-a tinut cainele nici in lesa si nici cu botnita, relateaza Stirile ProTv.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

baietelul se joaca impreuna cu un prieten, potrivit stirileprotv.ro   La un moment dat, in cadru apare un barbat care isi plimba cei trei caini- dezlegati, fara botnita. Intr-o fractiune de secunda, cainele lup se repede la copil. Norocul pustiului a fost ca i-au sarit in ajutor cativa trecatori.    In urma incidentului, baietelul in varsta de 8 ani a fost transportat la Spitalul din Targoviste.
Din fericire, copilul este in afara oricarui pericol si a fost trimis acasa, unde continua tratatmentul.     Tatal copilului l-a reclamat pe stapanul animalului pentru ca nu si-a tinut cainele nici in lesa si nici cu botnita.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si