Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea si inspectorii de la Protectia Consumatorilor investigheaza accidentul petrecut pe 24 ianuarie, in urma caruia micutul ar fi ramas fara dintii din fata.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, baietelul a intrat intr-un tub de mare viteza, iar la un moment dat, din cauza vitezei, s-a lovit cu gura de marginea toboganului. In urma acestui incident, copilul si-a pierdut incisivii centrali superiori, care i-ar fi fost smulsi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Parintii ii acuza pe administratorii complexului de neglijenta, afirmand ca niciun angajat al parcului de distractii nu s-a aflat in preajma copiilor la plecare pentru a le explica ce reguli trebuie sa respecte. In replica, reprezentantii complexului considera ca parintii copilului sunt de vina pentru ca nu l-au supravegheat, scrie Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si