Jeremone Green, in varsta de 3 ani si-a pierdiut viata joia trecuta, dupa ce a fost impuscat mortal de catre frateleui lui, de 5 ani. Acesta cauta in frigider cutia de cereale, cand a gasit arma pe un raft. Baietelul a luat-o, crezand ca este o jucarie. Arma ii apartine iubitului mamei. Mama micutului si iubitul acesteia dormeau in momentul in care a avut loc accidentul.
Din pacate, paramedicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru baiatul de 3 ani.
Tatal copiilor a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare pentru talharie, iar acestia locuiau impreuna cu mama lor si iubitul acesteia.
O ancheta a politiei este in curs de desfasurare in acest caz. Nu se stie inca daca arma era detinuta de barbat in mod legal, relateaza Daily Mail.

Jeremone Green, in varsta de 3 ani si-a pierdut viata joia trecuta, dupa ce a fost impuscat mortal de catre fratele lui, de 5 ani. Acesta cauta in frigider cutia de cereale, cand a gasit arma pe un raft. Baietelul a luat-o, crezand ca arma, care ii apartinea iubitului mamei, este o jucarie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mama micutului si iubitul acesteia dormeau in momentul in care a avut loc accidentul. Din pacate, paramedicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru baiatul de 3 ani.

Tatal copiilor a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare pentru talharie, iar acestia locuiau impreuna cu mama lor si iubitul acesteia. O ancheta a politiei este in curs de desfasurare in acest caz.

Nu se stie inca daca arma era detinuta de barbat in mod legal, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si