Polițiștii din Sighetu Marmației, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au reușit, în urma unor investigații în acest caz, să dezvăluie activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 45 de ani. 

Bărbatul ar fi violat o minoră de 14 ani

Cercetările și audierile efectuate, coroborate cu informațiile exploatate de polițiști, au stabilit comiterea de către bărbat a infracțiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 14 ani, în seara zilei de 19 iunie ”,

a transmis IPJ Maramureș. 

Citeste si: Cutremur de 6,1 în mai multe orașe din Afganistan și Pakistan. Bilanțul morților este dezastruos

Bărbatul a fost internat ulterior la Spitalul municipal Sighetu Marmației, secția psihiatrie, în vederea efectuării unei evaluări psihologice. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În funcție de rezultatul acesteia, vor fi dispuse mai apoi și alte măsuri legale. 

Caz șocant: o femeie în vârstă de 87 de ani a fost violată, apoi omorâtă

Caz neașteptat în Hunedoara. Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie de 87 de ani, iar apoi a omorât-o.

Un bărbat a fost arestat preventiv   de Tribunalul Hunedoara, după ce a violat o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizată la pat, iar apoi a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în faţă.

Victima a murit în urma rănilor suferite.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat pentru omor calificat, viol şi violare de domiciliu.

Citeste si: Alertă la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Mai multe persoane au fost evacuate în urma unor degajări de fum

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în noaptea de 4/5 mai, în jurul orei 04.00,

inculpatul G.A. a pătruns fără drept, prin forțarea geamului, în locuința victimei M.L., în vârstă de 87 de ani, situată în municipiul Vulcan, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra (imobilizată la pat), a întreținut un raport sexual normal cu victima, iar apoi, pentru a împiedica descoperirea sa şi a faptelor comise ca urmare a țipetelor victimei, a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu pumnul în zona feţei şi i-a acoperit gura cu mâna, provocându-i leziuni care au dus la decesul victimei”,  se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si