Un bărbat din Mehedinți a fost mușcat de ureche de un necunoscut. Încidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool și după ce avusese loc un conflict între cei doi. Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Citeste si: Motivul șocant pentru care femeia din Pantelimon a fost înjunghiată de soțul ei de 53 de ani

Ce s-a întâmplat la fața locului

„La data de 17 octombrie a.c., ora 02.30, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, a fost muşcat de ureche de către o persoană necunoscută. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, persoana vătămată, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, ar fi început să adreseze injurii unui bărbat care ar fi venit să ridice o comandă de la restaurant, fiind muşcat de urechea dreaptă de acesta din urmă”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigaţii de specialitate.

A fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Citeste si: Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză

O femeie din Argeș a fost găsită moartă într-un canal de irigații

O femeie în vârstă de 89 de ani  din județul Argeș, care fusese dată dispărută, a fost găsită moartă într-un canal de irigații din apropierea casei sale. IPJ Argeș anunță că a deschis o anchetă în acest caz.

Apropiații femeii au observat duminică după-amiază că bătrâna dispăruse de acasă, iar după ce au căutat-o ore în șir, au sunat la 112.

Citeste si: Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute”/ Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si