În urma datelor referitoare la acest caz, făcute publice de către anchetatori, faptele au avut loc în urmă cu jumătate de an. Victima a mers abia în această săptămână pentru a reclama totul la poliție.

Femeia declară că a fost amenințată cu moartea

„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se

aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante.

De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”, se prezintă într-un comunicat al Poliţiei.

Citește și: Prima sentință în cazul gemenilor pedofili din Timiș. De-a lungul timpului, cei doi au violat mai mulți minori

Mai mult de atât, femeia a susținut faptul că a fost amenințată de către fostul său iubit cu moartea. Acesta a primit un ordin de protecție provizoriu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat sâmbătă o percheziție la locuința suspectului. Autoritățile l-au condus la audieri, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare unei măsuri preventive pe termen lung.

Român din Austria, acuzat că a violat o tânără de 13 ani 

Un tânăr de 20 de ani este acuzat de faptul că a drogat și violat în toaleta unui club o tânără de 13 ani.

Un alt tânăr ar fi filmat incidentul, iar imaginile au ajuns virale pe internet. Colegii copilei au primit imaginile în care aceasta era abuzată. În consecință, bărbatul a fost arestat, iar cercetările au continuat.

Minora a fost însoțită de către mama sa la spital, pentru a fi testată pentru consum de droguri, rezultatele fiind pozitive.

Bărbatul a încercat să părăsească țara

Oamenii legii l-au prins pe individ. Acesta încerca să revină în țară. Potrivit datelor anchetatorilor, minora a intrat în club folosind un act de identitate fals. În acest fel a reușit să treacă de agenții de securitate.

Agenții de la Frontieră l-au identificat pe agresor cu ajutorul fotografiilor distribuite de autorități.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Întâmplare inedită în avion! Un pasager s-a oferit să îi dea unei femei suma de 100.000 de dolari, în schimbul unui favor. Ce a vrut bărbatul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si