Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat care ar fi înjunghiat pe altul, în zona abdominală. Cei doi bărbați se aflau într-o locuință din satul Orăștioara de Sus, moment în care a izbucnit un conflict între ei. 

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița și-a agresat frații cu un cuțit. Polițiștii l-au reținut

“Iniţial, cei doi s-au lovit reciproc şi s-au prins cu mâinile de gât, inculpatul N.S.C. a luat un cuţit cu lama de 10 centimetri lungime şi 1,5 centimetri lăţime, cu care a înjunghiat pe persoana vătămată M.S.V. în zona abdominală, pricinuindu-i leziuni grave, constând în «Plagă înjunghiată abdominală cu evisceraţie intestinală (CEC) », ce au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate şi necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.  

Dosarul a fost trimis Tribunalului Hunedoara, pentru soluţionare. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un pod peste Mureş. Ce transmit polițiștii

Un bărbat din Dâmbovița și-a agresat frații cu un cuțit. Polițiștii l-au reținut

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor, după ce şi-a atacat fraţii cu un cuţit.

Incidentul a avut loc în comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa, la începutul acestei săptămâni.

Victimele  au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în noaptea de 2 spre 3 iulie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la locuinţa sa, pe fondul consumului de alcool, bărbatul  şi-ar fi agresat cei doi fraţi, respectiv doi bărbaţi de 28 şi 37 de ani, cu un obiect ascuţit-tăietor (cuţit)” ; a transmis, miercuri,  Poliţia Judeţeană DâmboviţaCele două victime în vârstă de 28 și 37 de ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

O femeie disperată și-a ucis soțul cu un cuțit O femeie, maltratată în repetate rânduri de soț, a recurs la un gest necugetat. Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit. Aceasta a fost reținută pentru crimă. Crima s-a petrecut duminică după-amiază, 2 iulie 2023, în comuna Docha, la domiciliul conjugal al soților. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Bărbatul înjunghiat avea vârsta de 53 de ani. Conform surselor PRO-TV, primarul localității ar fi declarat că între cei doi existau des certuri, iar femeia era amenințată mereu cu moartea și bătută.

 

Citește și:  O studentă de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si