Bărbatul a mers la primărie pentru a-și ridica ajutorul pentu căldură, dar s-a enervat deoarece suma oferită era prea mică. Acesta a plecat și s-a întors cu o sticlă de benzină. Bărbatul nu a reușit să o prindă pe femeie, așa că a incendiat unul din birourile acesteia, deși femeia fusese și aceasta stropită. Bărbatul este căutat de poliție.

Citește și: Mașina unui preot paroh a fost incendiată în curtea bisericii

Bărbatul a stropit-o pe femeie, apoi pereții instituției

”Astăzi, 23 decembrie 2022, ora 09:54, polițiștii din Vaslui au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Lunca, comuna Gherghești, județul Vaslui, ar fi agresat o femeie, de 55 de ani, din aceeași localitate și ar fi incendiat o încăpere din cadrul unei instituții publice, amplasată în comuna Gherghești, județul Vaslui.

Citește și: Tragedie înainte de Crăciun: I-au dat foc la casă și i-au otrăvit animalele

Prezumtivul autor, un bărbat, de 54 de ani, ar fi părăsit locul faptei, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru depistarea acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere (prin incendiere), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, transmite IPH Vaslui.

Mașina unui preot paroh a fost incendiată în curtea bisericii

Mașina unui preot paroh din Rădăuți a fost incendiată chiar în curtea bisericii.

Preotul paroh de la Biserica "Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril" din municipiul Rădăuţi, județul Suceava a fost incendiată chiar în curtea bisericii.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22, iar mașina se afla chiar lângă peretele lăcașului de cult. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și:  Incendiu de proporții în Pantelimon. Autoritățile au intervenit de urgență

Un alt incident asemănător a avut loc, noaptea trecută, când un autoturism a luat foc în mers.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si