Un bărbat care a vrut să se răzbune pe fosta iubită, i-a scris injurii pe peretele blocului. Individul va trebui să zugrăvească peretele

În epoca în care orice e posibil, un bărbat din Piatra-Neamț a ales să-și denigreze fosta iubită într-un mod mai puțin întâlnit. Nu s apelat la rețelele de socializare ca să-i scrie pe wall, ci direct pe zidul blocului în care locuiește aceasta. Oamenii legii l-au amendat și l-au pus să șteargă mesajul, zugrăvind pereții.

Author: Alexandra Costea marți 17 ianuarie 2023 , 11:44

Un bărbat care a vrut să se răzbune pe fosta iubită, i-a scris injurii pe peretele blocului. Individul va trebui să zugrăvească peretele

Un bărbat care a vrut să se răzbune pe fosta iubită, i-a scris injurii pe peretele blocului. Individul va trebui să zugrăvească peretele

[Sursa foto: Colaj Facebook | Poliţia Română - istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un bărbat din Piatra Neamţ care s-a certat cu iubita sa, a reacționat cu totul bizar după ce femeia ar fi vrut să se despartă de el.

Pentru că nu a fost sub nicio formă de acord cu decizia acesteia, tânărul a găsit o metodă drastică de a se răzbuna din dragoste.

Citește și: FOTO/VIDEO- O familie cu 4 copii din Biniș a rămas în stradă, după ce casa în care locuiau s-a făcut scrum

Dornic de răzbunare, bărbatul a mers în fața imobilului în care locuiește fata şi a scris în mai multe rânduri cu mesaje obscene pe pereții blocului de locuințe.

Tânărul va trebui să zugrăvească peretele vandalizat

Pentru a se asigura că mesajul nu dispare rapid de pe bloc și că fosta iubită îl va vedea, bărbatul a folosit spray şi vopsea de culoare roşie.

Toată scena în care bărbatul vandaliza blocul fostei iubite ar fi fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă, iar imaginile au fost ridicate de către polițiștii locali din Piatra Neamț.

Citește și: Tinerii din Arad care au furat banii unui pensionar, au fost prinși de polițiști. Bătrânul păgubit a încercat să alerge după ei

Răzbunarea din dragoste l-a costat mult pe tânărul din Piatra Neamț. A fost amendat cu suma de 2.000 de lei și mai mult, acesta a fost nevoit să șteargă mesajele scrise și să lase pereții blocului în starea în care erau înainte de a comite gestul extrem. Mai exact, tânărul va trebui să vopsească peretele blocului în care locuiește fosta iubită.

O fată de 13 ani a murit în timpul unui antrenament la Clubul Școlar Sportiv Piatra Neamț

O fetiță în vârstă de 13 ani legitimată la Clubul Sportiv Școlar Piatra-Neamț a decedat, vineri, în timpul antrenamentului.

Fata de 13 ani s-a prăbușit în timpul antrenamentului. Aceasta a fost resuscitată pe teren de profesorul acesteia, apoi de cadrele medicale sosite la fața locului.

Citește și: Scrisoarea revoltătoare a unui student din Constanța, pentru rectorul Universității Ovidius: „Țin să-ți mulțumesc pentru halul în care ai reușit să-mi distrugi sănătatea!”

"Antrenamentul la care participa eleva era de intensitate redusă, după cum ne informează profesorul antrenor, şi avea loc în condiţiile pregătirii necesare participării la Campionatul Naţional de Cadete, din 14 ianuarie 2023. Conform informaţiilor primite din partea C.S.S. Piatra-Neamţ putem preciza că eleva avea efectuată vizita medicală periodică la cabinetul de medicină sportivă cu care unitatea are contract şi avea viza medicală valabilă.

De asemenea, din cele relatate de părinţii sportivei, aceasta a fost supusă unor investigaţii medicale chiar la începutul anului 2023 şi nu s-a evidenţiat nicio problemă medicală incompatibilă cu practicarea sportului de performanţă", a declarat inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise, conform Agerpres.

Citește și: Noi detalii în cazul gemenilor care abuzau bebeluși. A fost deschis un nou dosar pentru fiii unui avocat celebru din Timiș

Autoritățile efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cicumstanțelor în care a avut loc incidentul.

"Echipajele medicale s-au prezentat la faţa locului, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, în jurul orelor 13,50, am fost informaţi cu privire la faptul că minora a decedat la unitatea medicală unde a fost internată", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citește și: VIDEO- Proteste în Atena pentru eliberarea fraților Tate! Susținătorii lui Andrew și Tristan Tate au împânzit străzile Greciei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si