Barbatul a comis un act disperat si si-a curmat viata, intr-un mod socant. Din primele informatii, se pare ca barbatul, dascal la o Biserica din comuna Poiana Teiului, care era bolnav de mai multi ani, nu a mai suportat calvarul suferintei si s-a aruncat in gol, de la fereastra spitalului in care era internat. Barbatul venise la spital intr-o stare destul de proasta, suferind de o boala foarte grava la ficat.

Din cauza bolii, omul a dezvoltat si afectiuni psihice si a fost internat la sectia de Boli Interne.

„Seara, in jurul orei 23, a sarit din salonul lui de la Boli Interne. Un pacient a incercat sa il prinda de picior, dar fiind prea slabit nu a reusit sa il tina si acesta s-a aruncat pe geam. Bolnavul a fost recuperat, era chiar dr. Atanasoaie de garda si mi-a relatat povestea, l-au dus in UPU, nu s-a putut interveni chirurgical si a fost dus in ATI, unde a decedat. O tragedie, avea doar 40 de ani…”, a declarat Codrut Munteanu, managerul spitalului pentru presa locala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

sursa: ziarulbicaz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si