Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Vrabia malai viseaza, iar hotul, graunte concentrate. Suntem in fata unui magazin agricol,  din piata centrala a Bacaului.

In bataia camerei de supraveghere apare acest barbat, imbracat cu o camasa alba si care tine o plasa albastra in mana. Da sa plece, dar ata-l trage spre sacii insirati afara. Nu e singur. Un alt barbat studiaza cu atentie marfa expusa.

Se scurg secunde bune. Individul sta, degajat, cu mana in buzunar si pare preocupat de produse. Cand cel in tricou  o ia si el la picior, pare ca si el isi va vedea de drum.  In realitate, se posteaza, strategic cu spatele la butoaie.


E ziua in amiaza mare. Cel putin cinci oameni trec pe langa el, fara sa banuiasca ce planuia.

Usor agitat, individul se uita in stanga, se uita in dreapta.Numai ca doamnele oprite in fata magazinului ii cam incurca socotelie.

Adevarul e ca iti trebuie mult tupeu sa furi cu atata lume in jur.


Agitat ca un leu in cusca, barbatul profita de singurul moment in care nu e in raza vizuala a nimanui. Se apleaca si, cu sacosa tinuta drept paravan, fura un sac cu concentrate pentru pasari. Ei, dar sa nu va imaginati ca o ia la fuga. Zaboveste un pic, cat sa nu dea de banuit, si-abia apoi pleaca. Imaginile au ajuns si pe masa politistilor, care cred ca suspectul e un client mai vechi de-al lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si