„Echipa pirotehnică a ISU Botoșani a constatat că muniția era în perfectă stare de funcționare și putea exploda la orice atingere mecanică.

Grenada a fost transportată, în siguranţă, în poligonul militar de la Copălău, în vederea distrugerii la o dată ulterioară.”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Citeste si: O femeie din Piatra Olt a mers azi la muncă! A intrat în curtea instituției și a paralizat! A sunat de urgență la Poliție!

Protehniștii fac și o serie de recomandări în cazul în care găsim obiecte metalice cilindrice în apropierea noastră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acestea nu trebuie mișcate de pe locurile în care se află, nu trebuie desfăcute sau predate operatorilor economici, introduse în clădiri, încăperi sau locuințe, să nu fie lovite, tăiate sau demontate și să nu fie deschis foc în preajma lor.

Citeste si: Ce au gasit politistii in casa unui aradean? Barbatul de 56 de ani a fost arestat pe loc

Un bărbat a fost reținut pentru că deținea arme și grenade în propria locuință

Un bărbat in vârstă de 56 de ani din localitatea aradeană Lipova a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii i-au percheziționat casa.

Citeste si: Incident la o scoala din Germania. Un elev marocan a strigat "Allahu akbar" in timpul orei, apoi a aruncat cu o grenada spre profesor

O grenadă defensiva și alte câteva arme, care se pare că provin din contrabandă, au fost descoperite de polițiști în casa unui barbat din orașul arădean Lipova, în urma unei percheziții, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore

pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor si munițiilor.

Citeste si:  Adolescenta considerata un monstru! Le promitea fetelor operatii estetice in beciul casei. Este ingrozitor ce le facea cand ajungeau acolo

Polițiștii din Lipova au primit informații conform carora un bărbat de 56 de ani din localitate deține mai multe arme letale și neletale, fără a avea documente legale, care ar fi provenit din contrabandă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si