Tânărul de 21 de ani și- a achiziționat o armă, a furat un autoturism și a luat ostatici doi oameni pe care i-a eliberat înainte de a trece frontiera în Belgia. Bărbatul a traversat în viteză un sat unde câțiva localnici au scăpat fără a fi loviți.

Citeste si: Zeci de persoane au ieșit în stradă în Giurgiu, la Bolintin-Vale, după ce un localnic a fost omorât cu pietre

Schimb de focuri între polițiști și evadat

Fugarul a fost oprit de un baraj al polițiștilor belgieni asupra cărora a deschis focul. A avut loc un schimb de focuri intens unde sau folosit cel puțin 30 de gloanțe. Tânărul evadat a fost rănit mortal și nu a putut fi resuscitat. 

O mașină a fost avariată, dar din fericire nu există alte victime.

Citeste si: Un călugăr din Botoșani a fost găsit mort de frig într-o râpă

Un român și un marocan au evadat din închisoare

Cei doi au făcut o gaură în zid și au coborât cu cearșafuri înnodate.

Desfășurare masivă de forțe în Italia, după ce doi deținuți au evadat, noaptea trecută, din închisoarea Bellizzi din Avellino, regiunea Campania.

Este vorba despre un tânăr român de 23 de ani și un marocan în vârstă de 41 de ani. Cei doi sunt în continuare căutați de carabinieri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Împreună cu cei doi a încercat să evadeze și un albanez, doar că pentru el aventura s-a terminat la câțiva metri de închisoare, fiind prins de gardieni.

Un al patrulea deținut, coleg de celulă cu cei trei, a renunțat să fugă în ultimul moment. După declanșarea alarmei, a pornit o amplă operațiune, cei doi fugari fiind căutați și la această oră.

„Acesta este încă un episod care confirmă fragilitatea sistemului penitenciar", a declarat Emilio Fattorello de la sindicatul Sappe.

Ultima evadare din închisoarea Bellizzi datează din 2012, când patru deținuți au evadat în același mod. Fugarii au fost capturați la câteva ore după evadare. În iunie 2020, însă, a fost împiedicată evadarea a doi prizonieri români. 

Citeste si: VIDEO| UPDATE: „Ne-au legat la ochi, la mâini și la picioare!” Mai mulți indivizi din Popești Leordeni au sechestrat 3 persoane, apoi au fugit cu banii și mașina lor

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si