Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bistreţ a fost agresat. 

Un bărbat din Dolj a fost reţinut pentru că şi-a bătut socrul, în vârstă de 87 de ani

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, bărbatul de 65 de ani i-ar fi adresat ameninţări de natură a îi provoca o stare de temere socrului său

, un bărbat de 87 de ani şi l-ar fi agresat fizic. Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de cinci zile”, se arată în comunicat.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Povestea ultimilor doi oameni din Budești, un cătun fantomă, aproape înghițit de natură

Bărbatul de 65 de ani a fost reţinut 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti pentru luarea unei măsuri preventive.

Bărbat reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județ, a fost reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție. 

Întâmplarea a avut loc duminică, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore, pe numele bărbatului din comuna Vlăsinești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Femei rătăcite într-o pădure, căutate pe ploaie de zeci de salvatori

Acesta este acuzat că ar fi pătruns în curtea locuinței de domiciliu a persoanei vătămate și, ulterior, în interiorul acesteia, deși pe numele său era emis de către instanța de judecată, un ordin de protecție, din luna martie 2022, care îî interzicea să se apropie de această locație.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si