Un barbat din Iasi a fost arestat dupa ce a atacat un echipaj de politie si a spart geamurile masinii de interventie!
Actual

Un barbat din Iasi a fost arestat dupa ce a atacat un echipaj de politie si a spart geamurile masinii de interventie!

G. S.
12 dec 2017

Un barbat din judetul Iasi care i-a atacat pe politisti si a spart geamurile autospecialei de interventie a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire si ultraj.

Daniel Ilas, domiciliat in comuna Deleni, judetul Iasi, a fost arestat pentru 30 de zile, decizia fiind luata de magistratii Judecatoriei Harlau.

El este acuzat ca la sfarsitul saptamanii trecute a provocat scandal intr-un bar din localitate, apoi a agresat echipajul de Politie chemat la fata locului.

Potrivit procurorilor, Ilas a lovit trei persoane aflate in bar, cu pumnii si picioarele, si a distrus usa localului.

Una dintre victime a reusit sa apeleze la numarul de urgente 112, insa barbatul a continuat sa se manifeste violent si dupa aparitia echipajului de politie.

Anchetatorii sustin ca Daniel Ilas l-a amenintat cu moartea pe unul dintre politisti si ca a incercat sa-l loveasca cu pumnul in fata. Ulterior, barbatul a spart geamurile autospecialei de politie.

Daniel Ilas a fost retinut, iar ulterior magistratii au emis pe numele sau un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire si ultraj.

viewscnt
TAGURI: iasi, politie

Urmareste-ne pe Facebook