În urmă cu doi ani, un bărbat din Iași și-a bătut tatăl cu sălbăticie într-o farmacie din centrul orașului Pașcani. Acesta a fost iertat pentru a doua oară de magistrați. Prima oară, el nu primise un ordin de restricție după ce și-a atacat de mai multe ori tatăl.

 Hotărârea neobişnuită a judecătorilor a venit săptămâna trecută.

Ce s-a întâmplat?

Agresorul și-a bătut tatăl cu o cârjă de metal într-o farmacie, în urmă cu aproape doi ani.

Recent, el a fost iertat din nou de magistrați, aceștia încetând procesul penal. În urma cu doar un an, acesta a mai fost odată iertat în instanţă.

Citește și: FOTO- Ultimul bilet lăsat de un deținut, înainte să fie executat. Mesajul șocant: „Îmi pare rău, și nu pentru că mă aflu la sfârșit”

La data de 24 iulie 2020, tatăl acestuia a reuşit să obţină un ordin de restricţie împotriva fiului pe o durată de 6 luni, după mai multe agresiuni. După încetarea ordinului, relaţia dintre cei doi a devenit din ce în ce mai tensionată, iar după ce bărbatul a revenit în locuinţă alături de tatăl său, violenţele au continuat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În 2021, un nou episod a avut loc, dar tatăl bărbatului nu a putut dovedi în instanţă agresiunea, iar solicitarea de emitere a unui nou ordin de protecţie a fost respinsă, relatează  ziarulevenimentul.ro.

Hotărârea incredibilă a magistraților

După ce au ajuns iar în fața judecătorilor, cei doi nu au mai vorbit o lună și s-au evitat constant. Totuși, la data de 6 mai 2021, cei doi s-au întâlnit din întâmplare în fața unei farmacii din centrul Pașcaniului.

Bărbatul se juca cu o cârjă metalică în afara farmaciei, moment în care la vederea tatăl său a izbucnit şi s-a năpusti asupra acestuia, lovindu-l puternic în cap cu cârja. Conflictul a continuat şi în farmacie, când victima s-a refugiat pentru a scăpa din mâinile fiului său. Din păcate, bărbatul nu s-a oprit și i-a mai aplicat o lovitură cu cârja metalică tatălui său.

Citește și: „Uitați cum arată nevastă-mea!” Bărbatul care aproape și-a omorât în bătaie angajata este acuzat de tentativă de omor. I-a dat 140 de lovituri cu coada de topor

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În urma atacului, victima a făcut plângere penală. De această dată el avea martori, certificat medico-legal și speranța ca fiul său să fie condamnat.

Săptămâna trecută, magistrații au dat o veste șocantă. S-a decis încetarea procesului penal pentru că, potrivit acestora, fapta, împrejurările concrete, modul și mijloacele folosite, urmările produse nu merită continuarea judecății și nu există interes public în urmărirea faptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si