Bărbatul a fost reținut, iar pe numele său a fost emis și un ordin de protecție provizoriu.

Un bărbat din Maramureș și-a lovit concubina și l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii

”Poliţiştii din Baias Mare au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 24 de ani cu privire la faptul că, în seara zilei de 08 februarie, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul său de 26 de ani din Baia Sprie, a agresat-o fizic.

Totodată, bărbatul l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii în vârstă de 3 ani”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş.

Citește și: Antrenor acuzat de agresiuni sexuale

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut pentru 24, acesta fiind cercetat în continuare pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Pe numele acestuia a fost emis și un ordin de restricție.

Concubinul unei femei din Vaslui i-a violat fiica minoră, după ce femeia a plecat la muncă în străinătate

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată în decembrie 2021 că o fată de 14 ani a fost abuzată sexual de concubinul mamei ei.

Aceasta își lăsase fiica în grija bărbatului, cât ea a plecat la muncă în străinătate.

IPJ Vaslui a transmis:  „În luna decembrie 2021, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că, o minoră de 14 ani, ar fi fost victima unor abuzuri sexuale.

Citește și: Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual o copilă de 15 ani și i-a furat bijuteriile

În plângere fost indicat și un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 37 de ani, concubin al mamei persoanei vătămate, la momentul săvârșirii infracțiunii sesizate. În urma a cercetărilor efectuate s-a stabilit că abuzurile s-ar fi petrecut în perioada iunie-iulie 2020. La data de 8 februarie 2023, pe baza probatoriului administrat, politiștii din Murgeni au dispus față de bărbatul cercetat, din comuna Mălușteni, județul Vaslui, măsura reținerii, pentru 24 ore.  Ulterior, astăzi, 9 februarie 2023, față de acesta, Judecătoria Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, în formă agravantă si continuată”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si