Bărbatul a fost sub supravegherea autorităților timp de aproximativ o lună și este acum acuzat de fals material în înscrisuri oficiale. El este suspectat că și-a confecționat singur o legitimație falsă de polițist în cursul anului trecut.

Citește și: LIVE TEXT: Liderii coaliției de guvernare, anunț de ultimă oră la Palatul Victoria. Nicolae Ciucă a amânat depunerea mandatului de premier

Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, bărbatul se prezenta drept agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, mai exact la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Cu toate acestea, aceasta era o identitate falsă, iar legitimația pe care o avea era fabricată de către el, notează jurnaliștii de la Agerpres.

Bărbatul a fost reținut de adevărații polițiști

„În cursul zilei de 25 mai 2023, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş – Biroul Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale, au efectuat o percheziţie, în Târgu Mureş, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănuit că şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, pe 27 aprilie 2023, cu privire la faptul că cel în cauză şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor

persoane din municipiul Târgu Mureş ca fiind poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta şi-ar fi confecţionat singur legitimaţia şi s-ar fi recomandat a fi poliţist începând cu anul 2022″, au transmis reprezentanții IPJ Mureş.

Citește și: Bătaie cu bâte, răngi și furci într-o comună din Olt. Localnicii au fost nemulțumiți de lucrările din zonă

În timpul percheziţiei, oamenii legii au descoperit şi au confiscat legitimaţia în cauză, iar bărbatul a fost dus la audieri. Falsul agent de poliție a fost reținut pentru 24 de ore pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Citește și: Unul dintre cei doi muncitori prinși sub un mal de pământ a fost declarat decedat. Polițiștii din Olt au deschis un dosar penal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si