Un barbat gelos din Braila a montat o camera de supraveghere in baie, pentru ca isi banuia sotia ca il insala! Ce s-a intamplat apoi

Un barbat gelos din Braila a montat in baie o camera de supraveghere pentru ca isi banuia sotia ca il insala.

R.L., duminică 17 martie 2019 , 14:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tanarul a cumparat un sistem de supraveghere si l-a instalat pe ascuns in baia apartamentului in care locuieste cu nevasta.

Problemele au inceput cand camerele de supraveghere au fost descoperite de mama sotiei. Femeia locuieste si ea in acelasi apartament, asa ca a facut plangere la politie.

Citeste si: Turist mort, gasit in Masivul Bucegi! Salvamontistii au intervenit pentru recuperarea cadavrului

Camerele de supraveghere au fost descoperite de soacra

"Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală", a declarat Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru site-ul obiectivbr.ro.

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de Roxana Moise de la Exatlon? Iată cu ce se ocupă acum

Sotul gelos s-a ales cu dosar penal pentru violarea vietii private, fapta care se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 6 luni sau amenda.

Te-ar putea interesa si