Situație desprinsă din filme într-un oraș scoțian. Un bărbat și-a scos la plimbare cei 20 de șerpi în parc. Reptilele, animalele lui de companie, au provocat panică imensă și controverse în comunitate.

Unii oamenii sunt revoltați de gestul bărbatului, iar alții spun că proprietarul șerpilor are aceleași drepturi ca proprietarii de câini, să-și scoată animalele la aer curat. Unii dintre cei care îi iau apărarea bărbatului spun că șerpii sunt liniștiți.

„Șerpii lui sunt liniștiți”

Pe grupul „Friends of Barshaw Park”, mai multe persoane au scris despre un bărbat care își aduce șerpii în parcul respectiv, amplasat în orașul Paisley, potrivit Herals Scotland.

Citește și: Imagini virale cu veverița care și-a înscenat propria moarte. Scena „crimei”, lăudată de internauți pe rețelele de socializare

„S-a raportat că, recent, 20 de șerpi au fost aduși în parc de către persoana respectivă. Consiliul Renfrewshire ne-a spus că nimeni nu are permisiunea să aducă șerpi în Barshaw Park. Poliția cere ca, dacă vedeți pe cineva în parc cu șerpi, să nu vă apropiați de persoana respectivă, ci să sunați la poliție, la 101”, a scris cineva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Părerile membrilor grupului au fost împărțite. Unii oameni îi iau apărarea bărbatului și susțin inițiativa, motivând că și el are dreptul să-și scoată animalele de companie la plimbare, iar alții cred că șerpii nu au ce să caute într-un parc.

„L-am văzut pe acest tip în parc în ultimii doi ani. Este o persoană drăguță, foarte prietenoasă. Șerpii lui sunt liniștiți și i-am luat în mână de mai multe ori”,

a scris un utilizator.

Citește și: FOTO/VIDEO- Șerpii pun stăpânire pe România! Imagini halucinante din Drobeta și Cluj, acolo unde reptilele se simt ca la ele acasă: „Șarpe de peste 150 de cm!”

O viperă a fost capturată de jandarmi în Mehedinţi

Jandarmii din Mehedinţi au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere care se afla în motorul unei maşini parcate.

„Un alt apel prin SNUAU 112 a direcţionat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi.

Astfel, jandarmii  au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei maşini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere. Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Tot în cursul zilei de sâmbătă, jandarmii din Mehedinţi au mai intervenit pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în parcarea din apropierea unei pensiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si