Un bărbat susține că l-a filmat pe Bigfoot cărându-și puiul de-a lungul unui râu

Un bărbat susține cu ardoare că l-a văzut pe Bigfoot. Nu doar că l-a văzut, ba chiar l-a filmat și a postat pe rețelele de socializare.

Author: Alexandra Costea miercuri 21 iulie 2021 , 12:16

Un bărbat susține că l-a filmat pe Bigfoot cărându-și puiul de-alungul unui râu
Un bărbat susține că l-a filmat pe Bigfoot cărându-și puiul de-alungul unui râu[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Eddie V este bărbatul care susține că l-a filmat pe Bigfoot în timp ce își cara puiul traversând un râu.

Acesta a postat fimulețul pe pagina de Facebook  a unei organizații ce îl vizează pe celebrul monstru, unde a devenit viral, având peste 150 de mii de vizualizări.

Eddie i-a povestit vărului său că se afla cu kaiacul pe râu, când a văzut ceva ciudat în fața lui. În scurt timp și-a scos telefonul și a început să filmeze.

Citeste si: A crezut că a surprins pe cer un OZN. Surpriză maximă: Ce era, de fapt? ”Nu am văzut niciodată așa ceva. Am fost înspăimântată”

Bigfoot își cară puiul în brațe

În filmare se poate observa un gigant plin de păr, care duce în brațe o mică creatură. Chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, personajul imortalizat de Eddie pare să fie Bigfoot, căci are înălțimea și mărimea caracteristică acestuia.

Citeste si: Poate un chichotit să fie fatal? Cazuri curioase în care oamenii au murit de râs la propriu

Chiar a fost Bigfoot?

Vorbind cu cei de la organizație, Eddie a spus că: ,,Nu sunt sigur ce este, dar l-am trimis câtorva persoane pentru a vedea ce spun. Unii spun că este Bigfoot care își cară puiul. Alții spun că este Bigfoot cărând un cerb".

Organizația a mărit imaginile, a filmat pe râul Cass din Michigan și le-a împărtășit adepților lor o fotografie a presupusei observări. Unii telespectatori nu au crezut că este vorba de o filmare cu Bigfoot, spunând că ciudățenia din clip era „un tip în salopetă”- adăugând că zona este populară printre pescari.

Citeste si: Coșmarul ,,tornadei” de țânțari acoperă cerul Rusiei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si