Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

Un caz șocant a avut loc în Franța. O femeie și-a ucis tatăl vitreg după ce acesta a abuzat-o. Bărbatul i-a devenit soț după ce a lăsat-o gravidă.

Author: Georgiana Balaban marți 22 iunie 2021 , 09:46

o-femeie-si-a-ucis-tatal-dupa-ce-a-lasat-o-gravida
Caz șocant în Franța.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnată la închisoare după ce și-a ucis tatăl vitreg. El îi devenise soț după ce a abuzat-o ani la rând.

Femeia a declarat că a rămas însărcinată și a fost pusă să se prostitueze. După ani de zile în care a fost chinuită de bărbat, ea a decis să-i ia viața.

Citeste si: Un student în vârstă de 21 de ani a fost găsit spânzurat în camera de cămin

Valerie Bacot și-a împușcat mortal tatăl vitreg. Acesta îi era și soț și proxenet. Femeia a transmis că l-a ucis pe om după ce a fost abuzată și exploatată de acesta ani la rând. Franțuzoaica a afirmat că în copilărie nu știa ce se întâmplă cu ea. A conștientizat totul după o oră de biologie de la școală.

La vârsta de 12 ani era abuzată de tatăl său Polette. El a fost închis pentru incest în 1995, dar i s-a dat voie să revină în cadrul familiei sale, inclusiv alături de fiica sa. A continuat să o violeze fără ca nimeni să facă ceva pentru a opri teroarea.

„Nimănui nu i s-a părut bizar că Daniel s-a întors să locuiască cu noi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic”, a povestit Valerie Bacot în cartea „Toată lumea știa”.

Franțuzoaica a devenit criminală după ani de chin

Femeia a trecut prin clipe cumplite. Ea și-a auzit propria mamă când spunea: „Nu mă bag atâta timp cât nu rămâne însărcinată”. Au urmat trei copii rezultați din relația incestuasă, la care s-au adăugat bătăi și abuzuri fizice și psihice zilnice.

Citeste si: Un bărbat și-a omorât tatăl și l-a îngropat în curtea casei. Scene șocante în Bacău

Avocata franțuzoaicei a anunțat că fapta de care Valerie este acuzată poate fi considerată ca fiind „o chestiune de supraviețuire”. Fapta, deși premeditată, a fost efectuată după ce fusese maltratată întreaga sa viață, iar acesta a fost singurul mod în care ar fi putut scăpa din această situație.

o-femeie-si-a-ucis-tatal-dupa-ce-a-lasat-o-gravida
Tatăl vitreg a lăsat-o însărcinată.[Sursa foto: PixaBay]

Cazul femeii se aseamănă cu cel al lui Jacqueline Sauvage. Femeia a fost căsătorită timp de 47 de ani cu un bărbat alcoolic și violent care a violat-o și bătut-o ani la rând atât pe ea, cât și pe cele trei fiice ale sale. Bărbatul și-a abuzat și propriul fiu.

În anul 2012, fiul lui Jacqueline s-a spânzurat, iar femeia și-a împușcat soțul. A fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar după trei ani a fost grațiată de președintele François Hollande.

Citeste si: Doi tineri împușcați în cap la Tulcea

Cazurile au fost disputate mult, deoarece nu există o lege care prevede ameliorarea pedepsei pentru femeile care sunt abuzate de soții lor. Conform apropiaților, loviturile primite de femeie erau doar în zona capului așa că nu îi delimita rațional faptele.

„Textele legale sunt clare: ea l-a ucis. Nu există un text legal care să protejeze femeile de acest gen care au fost bătute ani buni și pentru ca acest lucru să fie luat în considerare așa cum există în Canada.Este clar că fusese lovită în mod repetat, iar creierul ei nu funcționa corect în acel moment. Într-o anumită măsură s-ar putea argumenta că nu avea de ales”, se arată în presa franceză.

Citeste si: Cum a reușit bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită să intre în casa ei?! Bărbatul, fost recidivist, eliberat condiționat înainte să o ucidă pe tânăra mamă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si