O situație neașteptată a avut loc în Sălaj. Un bărbat, de 66 de ani, a fost executat silit pentru un leu. Românul nu știe despre ce datorie este vorba. Acum are de restituit o sumă mare de bani.

Citeste si: Forbes estimeaza ca Bill Gates are o avere de 134,2 miliarde de dolari

Caz șocant în localitatea Hida, județul Sălaj.

Pentru un leu, despre care habar nu avea, un bărbat de 66 de ani este bun de plată. Omul va trebui să achite suma de 4.957 de lei.

Caz neașteptat în Sălaj

Chiar dacă pare ireal, este adevărat. Iosif Popa nu știa că datorează o sumă de bani cuiva. Bărbatul a declarat că nici măcar nu a fost înștiințat că ar fi băgat în datorii. El a ajuns să fie executat silit pentru un leu și acum va scoate sumă frumoasă de bani, din buzunar.

Citeste si: Au reclădit o casă veche cu banii de la nuntă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Însă, bărbatul nu vrea să se lase cu una, cu două și spune că este pregătit să își caute dreptatea. El nu știe de ce și cum a ajuns să fie dator, dar mai ales executat silit peste noapte. „Am primit un titul de executare de la un executor de 4.957 de lei. M-am adresat la un prieten jurist şi mi-a zis că am fost executat pentru 1 leu.

După ce îmi revin din această fantezie mă duc la CEC Bank să văd când şi de unde datorez suma de 1 leu şi în continuare ne vom mai distra”, a declarat bărbatul. conform observatornews.ro.

un-batran-a-fost-executat-silit-pentru-un-leu

Caz neașteptat în Sălaj.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dovadă de iubire de zeci de mii de euro. Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Gabi Bădălău

După ce fapta a ajuns la urechile unui jurist, acesta a ținut să precizeze, mai în glumă, mai în serios, că acest lucru, făcând referire la executarea silită în valoare de 4.957 de lei, se poate întâmplat doar în țara noastră. Astfel că în România se poate face și desface orice.

Citeste si: Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o seară. Este unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„L-am întrebat dacă are debit către CEC. Pentru fabuloasa muncă prestată de domnul executor a cerut suma de 4.957 de lei. Fascinanta Românie, ne bucurăm că trăim aici”, a spus și prietenul bătrânului, jurist de meserie.

Reacția CEC Bank

”Am aflat din canalele mass-media de cazul unei executări silite pentru un debit de un leu. Pentru corecta informare a opiniei publice, creanța de un leu către bancă nu există și nu poate fi invocată pentru a justifica cheltuieli de executare silită. 

 

Mai mult, banca nu inițiază proceduri de executare silită pentru sume modice, tocmai pentru a preveni astfel de situații în care cheltuielile de executare  exced  sumei datorate. Suntem, așadar, în fața unei erori a executorului judecătoresc care, în mod greșit a menționat numele băncii, prejudiciindu-ne imaginea. Este o vorba de o cerere de executare silita prin care urmărește să-și recupereze propriile cheltuieli de executare, la care, din câte cunoaștem, a renunțat între timp” arată CEC Bank.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si