Batranul in varsta de 75 de ani care si-a peterecut ultimii ani in azil a fost batut crunt de catre un coleg de azil. Dupa cateva zile de la acest incident, batranul si-a pierdut viata.

Conducerea azilului a incercat sa musamalizeze cazul, dar informatii socante au iesit la iveala.

Citeste si: Este sfasietor ce s-a intamplat cu bebelusul dupa ce au aparut aceste poze. Toata lumea o condamna pe mama

Surse din cadrul institutiei au precizat ca scandalul a fost cauzat de consumul de alcool. Astfel, C. S, in varsta de 75 de ani, s-a luat la cearta cu alt "chirias". Numai ca cel din urma i-a aplicat o serie de lovituri in zona gatului si abdomenului.

Victima a avut nevoie de ingrjiri medicale. Insa, la nicio saptamana, a decedat. Medicul de familie a constatat ca ar fi vorba despre o moarte cauzata de bolile de care suferea acesta. Dar nu s-a efectuat o necropsie care sa stabileasca cu exactitate care au fost cauzele decesului. Intre timp, autoritatile locale evita orice discutie pe marginea acestui subiect.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Asta pentru ca la caminul de batrani nu este permisa nesupravegherea celor cazati. Conducerea caminului se lauda ca exista supraveghetori, dar acestia devin docili cand sunt ajutati cu mici atentii care sa permita consumul de alcool.

Aceleasi surse mai spun ca batranul ar fi fost atacat cu un cutit. Insa informatia nu a fost confirmata de autoritati. Ba mai mult, acestea au precizat ca agresorul prezenta probleme de comportament de mai mult timp si s-ar fi impus un control psihiatric.

"Pacientul a venit la spital prezentand plaga la gat si plaga la abdomen nepenetranta. Nu a fost internat. A fost trimis pentru un control si la Neurochirurgie", spun reprezentantii UPU "Sf Spiridon".

Dana Mihai, directorul caminului de batrani, a refuzat sa discute pe marginea acestui subiect. In aceste conditii, autoritatile trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari: De ce se permite consumul de alcool in incinta caminului? Unde se aflau supraveghetorii in momentul incidentului? Ce masuri sunt luate pentru prevenirea acestor situatii? Ce se intampla cu persoanele stiute cu probleme de comportament?

Sursa: BZI 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si