Un batran din Vaslui a fost batut si strans de gat pentru doar 44 de lei!
Actual

Un batran din Vaslui a fost batut si strans de gat pentru doar 44 de lei!

G. S.
7 dec 2017

Un batran de 88 de ani din satul Viisoara, judetul Vaslui, a trecut prin clipe de groaza dupa ce hotii i-au calcat pragul casei. Dupa ce i-a furat banii, hotul ar fi vrut sa il omoare!

Gheorghe Toma, un batran in varsta de 88 de ani din Vaslui a fost la un pas de moarte dupa ce un hot a patruns in locuinta sa. Agresorul i-a furat 44 de lei din pantaloni, dupa care i-a dat un cap in gura batranului de l-a lasat fara dintii din fata. Hotul nu s-a oprit si a incercat sa duca treaba pana la capat, bagandu-i mana in gat si strangand cu putere. Ar fi putut sa se termine tragic daca octogenarul n-ar fi opus rezistenta si n-ar fi strigat dupa ajutor.

"Sambata seara a venit o vecina la mine care imi are grija si mi-a spus ca, daca mai ies pe afara, sa arunc si un lighean pe care-l mai tin prin casa. Am iesit si cand m-am intors, am uitat sa pun zavorul la usa. M-am pus pe pat, m-am dezbacat de pantaloni si m-am asezat pe pat. Dupa scurt timp, apare o persoana dupa mine. A intrat inauntru cu o lanterna in mana si mi-a pus lanterna in ochi. Am vazut lumina si m-am ridicat pe pat. Am pus mana sa vad cine este, dar n-am apucat ca m-a si lovit in fata. Apoi mi-a prins mainile, mi le-a pus deasupra pe gura sa ma sufoce si m-a trantit pe pat. Peste mainile mele le-a pus si pe ale lui si mi le-a apasat. M-am smuncit si m-a apucat de gat sa ma gatuie. Am inceput sa strig dupa ajutor, dar nu a raspuns nimeni. Am inceput sa strig la el ca ma omoara si sa ma lase, dar continua sa ma stranga de gat. L-am agatat apoi de camasa la gat si l-am tinut strans si nu a mai putut sa ma loveasca. A vazut ca nu mai poate face nimic, mi-a dat cu capul in gura de mi-a dat dintii afara. in tot acest timp nu a scos o vorba si nu mi-a cerut banii", a declarat Gheorghe Toma pentru Vremea Noua.

viewscnt
TAGURI: batran, hot, vaslui

Urmareste-ne pe Facebook